I’m back!

Efter mycket påtryckningar från många tänkte jag börja blogga lite igen, det är en hel del spännande som händer här om dagarna som ni får hänga med på 😊

Igår tillbringade jag eftermiddagen och kvällen hos goaste familjen (eller släkten kanske man ska säga😂) Lärnefjord, som vanligt hade jag så roliga lektioner med helt varierande nivåer, superkul! 
Dessutom fick jag med mig ett par mysiga stickade vantar hem ifrån mormor Lärnefjord, så himla sköna och de kommer bli välanvända nu i kylan.

Mina egna hästar reds ut igår, det var så himla skönt väder på morgonen med sol och helt vindstilla så de fick varsin tur ut på en runda med lite trav och galoppjobb, nöjda och glada hästar!

Just nu har jag precis snart gjort klart stallet, var här tidigt och morgonfodrade och satte igång direkt med stallpysslet, har sovit så himla kasst i natt och blivit rätt förkyld igen så känns bra att ha mycket tid på sig idag så man slipper stressa, dessutom ska det ju bli riktigt busväder med årets första snö och för första gången ska jag ha snöjour 🙈 

Så idag står det dressyrpass på hästarnas schema, mycket fokus på lösgörande arbete och få dem mjuka och nöjda.


Finaste Donna på träning för Stefan, här lite träning på piaffen 🥰
(null)

(null)


Kommentera här: