Tisdag

Vilken härlig värme!☀️
Idag gick inte allt enligt plan, skulle egentligen åkt till Flyinge idag efter att ha fått en inbjudan från Agria men det körde helt enkelt ihop sig så det blev att stanna hemma.
Idag blev det ridning på morgonen, Donna fick sig ett joggingpass i paddocken och kändes helt ok, paddocken är ganska liten så det blir lite trångt för henne i galoppen så mycket fokus var idag bara på att jogga henne i trav lång och låg med bra kontakt.

Sen var det som vanligt stallfix och sen en sväng in till naprapaten. Nu när jag börjat träna mer (annars också såklart) tycker jag själv det är viktigt att hålla efter så jag själv håller mig rak i kroppen så det inte blir snedbelastning, då blir det ju även snett i sadeln för hästarna. 
Jag känner själv väldigt väl när jag är sned, jag kommer inte riktigt ner på höger sittben, höger knä "fladdrar" och jag känner mig oliksidig.
Så jag fick en tid till min naprapat Mathias på Active, och det stämde faktiskt, höger ben var ungefär 2-3cm kortare för att jag var sned i höften och även 7:e nackkotan låg lite tokigt.

Före:

(null)

Efter:

(null)


Rätt häftigt faktiskt!

Väl hemma igen så fick Prinsessan jogga på lina och hade ute Elliot och promenerade en sväng i träns, han är så duktig ♥️


Kommentera här: