Måndag

Ny vecka och nya möjligheter!

Nu måste jag skriva lite om min träning, inte träning med hästarna utan min egen träning 😁
Det har hänt så himla mycket med mig själv det sista, för 1,5 månad sedan bestämde jag mig för att jag behöver få ordentlig hjälp med min vanliga träning och målsättningen var att gå ner några kilo i vikt, bli mer vältränad och smidigare för att kunna prestera bättre i sadeln och framförallt må bättre själv.

Sagt och gjort så skrev jag ett mail till min gamla PT Mattias Ahlström, jag har tränat med honom till och från i många år nu och han vet vad jag behöver träna för att lyckas med min målsättning.
 
Vi bokade in ett par träffar, en gång i veckan i ett par veckor och började varje pass med att prata om hur jag äter, vad jag äter, mäta och väga mig och diskutera träningen.
Jag själv vet att om jag äter för fet mat och äter för sällan så pajjar min mage totalt, så målet var att jag skulle äta "ren och fräsch" mat, mycket grönsaker, magrare kött och undvika pasta, ris osv.
Jag har försökt träna 2-3 ggr/veckan, om jag inte hunnit åka till gymmet har jag fått ett bra upplägg som jag kan köra hemma med lite vikter och TRX band.
Detta har gjort att jag nu, 1,5 månader senare, känner mig så mycket piggare, gladare och är mer nöjd med mig själv. Dessutom har jag tappat nästan 7kg i vikt, 20cm(!!) i midjan och framförallt känner jag skillnad i sadeln där jag utvecklat min ridning så mycket mer, blir inte trött på samma sätt längre och har ett helt annat självförtroende i det jag gör.
Helt fantastiskt!! 😍
 
I förra veckan fick jag till tre pass på gymmet, ett med Mattias och två själv, det är så mycket roligare nu när man har ett eget schema att träna efter och att man märker utveckling så snabbt, och framförallt suget efter att träna 😁
Igår morses var jag där vid 05.20 på morgonen och hade gymmet för mig själv i över en timme, sista halvtimmen fick jag dela det med två andra, det är fördelen med att vara där tidigt!
I fredags (midsommarafton) var jag där mitt på dagen när jag var klar i stallet innan jag skulle på midsommarfirande, vilket grymt pass jag hade då! 1timme och 45 minuters pass med så mycket energi, bra teknik och bra känsla.
 
Tack Mattias för all hjälp och att du fått mig att hitta min träningsmotivation igen!🙏
 
 

 

Kommentera här: