Fullspäckade dagar

Just nu är det lite mycket, precis som jag vill ha det, dessa dagar är bäst!🙏🏼♥️

Igår var det en lång dag, var i stallet strax innan 6 och började rida Prinsessan som var väldigt fin! Mycket fokus på lösgjordhet och sen lite programdelar inför helgen innan vi red ut i skogen en sväng.

Sen lite stallfix, bada och göra i ordning häst som skulle visas för kund, visade häst, hade lektion för Linn. 
Därefter var det Donnas tur att trimmas, också mycket fokus på lösgjordhet och få ett bra stöd på bettet och få henne ordentligt framför skänkeln. Mycket tempoväxlingar, skänkelvikningar och övergångar.

Sen ville de andra hästarna in, ordna mat till dem, mocka klart sista boxen, göra foderhinkar och sen lägga in lite spån.
Därefter äntligen lunch vid 16 😂 Det var längesedan jag hade så sen lunch!
Ut igen och började lektionerna och var klar sent och fick åka och handla mat..

Behöver inte säga att det var rätt skönt att gå och lägga sig sen va😜

Idag är det också en lång dag, var i stallet vid 5 och fodrade hästarna, har fixat höpåsar och hinkar och förberett för utsläpp om någon timme och nu avnjuter en kopp kaffe, mycket viktigt 😉

Idag ska båda hästar trimmas, idag ska jag rida igenom programmen på Filuka om allt känns bra, och Donna ska ev gå igenom Intermediaire 1 och mestadels travjobb då vi galoppjobbade mest igår.
Sen blir det packning, det är ju tävling i morgon och lördag i Färgelanda och jag och hästarna ska bo kvar över natten då jag startar rätt tidigt på lördag och så slipper hästarna stå på lastbilen i många timmar i värmen. 
Någonstans behöver jag få in att åka och köpa foder till hästarna och köpa mat till mig själv som jag ska ha med i lastbilen och sen i em/kväll är det lektioner för det goa gänget i Vargön som gäller.

Vi hörs! 

(null)

(null)