Helg i Varberg

En lång men härlig dag till ända, denna helgen tillbringar jag, pappa och hästarna i Varberg hos Stefan där vi ska träna i morgon.
Idag gjorde jag och Donna debut på tävlingsbanan efter att ha fått dispens från förbundet till att starta MsvA, så dagens mål var bara egentligen att uppnå kvalgränsen på 64%. 
På framridningen var hon helt grym, så fin känsla har jag nog aldrig haft förut, så häftigt!!
Inne på banan kändes traven fin, lite hög i nacken emellanåt men ändå fin känsla. I skritten blev hon lite spänd och i galoppen tappade hon lite energi i piruetterna vilket drog ner en del, där har vi så mycket mer att hämta hem. 
Men vi slutade på 67,6% och vann klassen, det trodde jag aldrig med det hårda domarteamet som var, varav en höll oss på 70%😍

Efter tävlingen så styrde vi tillbaka till Stefan med Donna, hon fick lite mat och kärlek och sen åkte vi iväg och käkade en sväng.
Tillbaka till Stefan igen och trimmade Filuka en sväng som kändes fin, har börjat lägga lite mer fokus på skrittjobb innan vi börjar trava för att hon redan från start ska vänta och bli lösgjord, känns väldigt bra👍🏼
Sen var det dags att fixa och mäta upp kvällsmat och frukost till hästarna och sen däckade jag i soffan i lastbilen (som vi ju premiär-åker och bor i nu i helgen, hästarna verkar trivas väldigt bra i den när vi kör så det känns bra😍)

Nu blir det sängen och i morrn upp tidigt för träning med båda tjejerna 😍👏🏽👏🏽

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Kommentera här: