Tisdag

Ingen häst funnen ännu, att det ska vara så svårt att hitta den rätta😂 en häst som jag provade var så stark att jag hade träningsvärk i armarna i två dagar efteråt, en annan satt jag inte ens upp och provade och en annan blev favorit men svårt att komma överens om pris, nackdelen med att köpa häst i Danmark nu är att den danska kronan är rätt hög och jag tycker ändå att jag har en rätt bra budget men mycket försvinner i den danska valutan.. 
Såklart kan man hitta fina hästar i Sverige också, har allt provat lite här med, men oftast tycker jag att svenskarna begär lite för mycket för vad hästen egentligen är värd och då blir det ändå svårt att hitta något trots bra kontakter.

Men hursom, tids nog så trillar jag nog på en häst, har ju inte direkt någon brådska😂

Idag är det som vanligt ridning och lektioner på schemat, på söndag är det äntligen tävlingsdags igen och Filuka känns allt annat än bra just nu😂 hon är känslig nu när hon fäller/sätter päls och har fått lite lugnare dagar sista två veckorna med bara jogging, vilket har gjort att hon är raketpigg och superstark.. Men det är bara bita ihop och rida, igår blev det mycket galoppjobb med övergångar som brukar funka fint när hon är stark, så idag ser vi fram emot ett roligare pass och en riktig genomkörare igen för att i morgon (när det ska bli sol😜) en tur ut i skogen. 
Så ja, den här tävlingen kan gå hur som helst😂

För övrigt så blir det lektioner från tidig em till sen kväll, idag är det verkligen variation på elevernas nivå och hästar vilket är absolut roligast då man får ställa om sig mycket som tränare och hitta olika lösningar på eventuella problem. 
Kommer även en ponny som jag ska trimma lite😁👏🏽

Snart tävlingsdags igen!😍
(null)

Kommentera här: