Gårdagens träning

Så kul det var att träna igår igen! 
Det var ju ett tag sedan sist eftersom jag typ inte varit hemma det sista och själv haft så mycket lektioner, så det var verkligen en efterlängtad träning.
 
Min tanke igår var att vi skulle trimma på msvC grejerna, vilket vi också gjorde, öppnor i trav och galopp, travslutor, enkla byten osv, men både mamma och stefan tyckte att vi skulle kika lite på bytena som jag själv pysslat med lite hemma, så kul! 
Har gjort det kanske 4-5 gånger hemma bara, men hon tar det så fint och förstår sin uppgift och coachen tyckte att det var en bra övning jag gjort till henne men att jag kunde korta ner vägen lite innan bara så att hon inte blir för lång.
 
Idag är det full rulle igen, har ridit lite på fm och nu ska strax hästen som står här på träning in (Audi) då hans ägare kommer och tränar. Han är riktigt fin och har gjort fina framsteg här, jag är så nöjd med honom!
Sen i em är det lektioner som vanligt, och ikväll blir det en sväng till Brätte för att bygga bana till morgondagens dressyrtävling. Det lär bli en låååång dag i morgon, skulle behöva rida lite på morgonen, fixa stall och vara på brätte från 7,30-14, sen hem och ha kalas.. Tur man är morgonpigg!
 
 
 
 

Kommentera här: