Bästa prinsessan!🌟

Puh, hemma igen efter en låång dag! 
Innan jag och mamma åkte till Färgelanda släppte vi hästarna, gjorde stallet, fodrade och fixade. Skönt att ha allt klart när man kom hem igen!
Prinsessan var så fin idag, alla halter var riktigt kassa, det är inte vår grej men vi jobbar på det. Vi får göra det andra så mycket bättre och plocka poäng där istället! 
Det gjorde vi idag också, är så nöjd med känslan om man jämför mot förra tävlingen i Ale där hon kändes rätt grinig och trött. Idag bjöd hon på riktigt bra och hon tyckte verkligen att det var roligt att vara på banan igen ❤️ precis den känslan vill man ju ha, att hästen älskar att visa upp sig och  vara på banan, och verkligen ger allt!
Vi slutade på 74,2% vilket gav en seger! Extra kul var det att så många kom fram och tycker att hon är en fantastisk häst, i mina ögon är hon min drömhäst ❤️

I morgon ska vi starta igen, jag tror att hon kommer vara rätt mör i morgon så jag försöker bara att ställa mig in på att få en trevlig känsla och ett jämnt program så får vi se vart det slutar. Man får ju inte glömma att hon fortfarande är rätt orutinerad och är under uppbyggnad..

Håll tummarna för oss ☺️

(null)

(null)

(null)

(null)Kommentera här: