Veckan som gått

Dagarna rullar iväg som vanligt, denna veckan har varit mer full fart än vad det brukar då det varit tävling mitt i veckan samtidigt som allt annat också ska fixas, man blir lite lätt förvirrad över vad det egentligen är för dag när det är tävling på en vardag!😂

Hur som helst, Filuka har skött sig helt fantastiskt i veckan, i onsdagens LA:3 kändes hon fin, jag mes-red lite grann och hade världens huvudvärk, vilket gjorde att vi kanske tappade något poäng här och var men vi slutade på en fin 2:a plats efter Christina och sin Torres (som faktiskt har samma pappa och morfar som Filuka!) 

På torsdagen kände jag mig back on track och kunde rida som vanligt, redan på framridningen kändes hon SÅ avspänd och fin och vi kändes verkligen som ETT, det är en fantastisk känsla! 
Inne på banan behöll vi känslan, highlighten var ökade skritten där vi fick en 9:a! Så kul! Hon har en riktigt bra ökad skritt samtidigt som den är lätt att korta, annars om en häst har lätt för att länga och har stor skritt brukar det vara svårt att korta den för att det kan bli tendens till pass, så det känns bra👍🏼
Vi slutade på 71% och vann klassen och framförallt hade en riktigt bra känsla!

På fredagen debuterade vi LA:4, det är ett program som jag aldrig riktigt gillat.. 
Framridningen var SÅ bra, ännu bättre känsla än torsdagen och verkligen var med mig från steg 1, den känslan lever jag länge på!

Travdelen kändes riktigt bra, jag slarvade lite med överstrykningarna, hade missar i halterna (skräll🙄) blir hårdtrimning på halterna nu.. och i galoppen tog bensinen slut totalt så hon bröt av i den sista förvända och orkade inte mer vilket jag förstår helt! 
Men jag är så nöjd med henne, tre dagars tävling är tufft för henne som ännu inte har så mycket rutin, styrka och inte är världsvan ännu.
Vi slutade på 66% och en fin fjärdeplacering, och en tredjeplacering i Bronscupen! 

Ser så mycket fram emot framtiden ihop med henne🌟

K9 sponsrade alla mina klasser, så jag fick många schampoo och balsamflaskor, lite Nanospray, hovbalsam och ett par vita lindor. Bra priser som kommer till bra användning! Dessutom luktar de helt fantastiskt gott😍
(null)

Filuka överväger om vi verkligen ska åka iväg igen dag 3...
(null)

Vi vann ett kanonbra och snyggt Amigotäcke och fetaste rosetterna! Får nästan ta ett eget kort på rosetterna, de är en klass för sig!
(null)

Onsdagens LA:3..
(null)


Tänkte sätta mig och skriva lite om när vi var och provade Filuka första gången, det var nämligen ganska speciellt...😂😂

Håll utkik!!

Kommentera här: