Onsdag

Gårdagen bara swishade förbi, började lektionerna tidigt så hästarna fick jobba lite på lina. 
Filuka skötte sig superbra, känns nästan som om att hon har mognat lite i huvudet sedan vi var iväg hos Stefan, helt plötsligt känns hon inte så flamsig och yvig som var innan och det känns även i ridningen att hon är mer med och hänger ihop mer i kroppen och kokar inte över 😂 skönt!!

Donna tyckte det var totalt lattjo att få bli longerad, jösses alltså 🙈 men det gjorde nog gott för henne att få sprattla av sig lite, speciellt nu när det är lite halkigt ute och de inte riktigt kan spralla ute. 
Om några dagar har jag tänkt att släppa henne lite i ridhuset så att hon får sprattla av sig ordentligt med fast underlag, det gör så gott för både huvud och kropparna för dem att få springa av sig och bli av med lite spänningar, visst är det en skaderisk att släppa, men samtidigt tycker jag nog att den är ännu större om de går bananas i hagen där det är snö/is och de måste också få vara hästar. 

Idag blir det trimning med de båda och även Choffsen ska trimmas, dessutom har jag stallet själv idag och morgonfodrade för en timme sedan så har gjort lite höpåsar och foderhinkar medans hästarna käkar, och nu lite kaffepaus innan jag ska sätta fart igen. 
Idag börjar lektionerna tidigt, har 9 lektioner idag så jag har min eftermiddag och kväll räddad😅

Tjing! 

Nöjda tjejer😍
(null)

(null)

Kommentera här: