Lördag

Vilken härlig dag! 

Hade stallmys själv i morses, är rätt mysigt att fixa stallet, släppa hästar och fixa och greja på morgonen när man vet att man inte har något direkt planerat eller så. 
Körde upp hö och spån, gick runt och saltade eftersom det är så jäklarns halkigt, nu börjar den där brodd-tiden också.. fy vad jag avskyr att brodda! Men nu har mina broddar på och går med skydd/boots i hagen, alla utom Donna är ju barfota bak så det är ju ganska lättbroddat 😉

På sena eftermiddagen blev det lite ridning, började med Donna som var så fin! La mycket fokus på skrittjobb när vi skrittat fram, och sen började vi faktiskt galoppera direkt i lite längre och lägre form. 
Donna är lite som Hilton var att rida, man behöver koppla ihop fram och bakdel och hitta suget på bettet, då tycker jag det brukar funka bäst att skrittta fram, skrittjobba med långa skänkelvikningar/slutor/öppnor, sen direkt över i galopp i lite längre lägre form även där med långa skänkelvikningar på långsidor och stora böjda spår för att mjuka upp. 
Därefter paus och lite mer galoppjobb med mer och mer krävande arbete, och därefter trav och travjobb. 

Denna varianten funkade väldigt bra på Hilton och idag iallafall på Donna 😂

Filuka fick ett joggingpass i lite lägre form med svaga öppnor, skänkelvikningar, stora bakdelsvändningar och mycket övergångar.
Hon känns så fin just nu och jobbar verkligen genom kroppen och ger en så fin känsla😍
I morgon blir lite mer fokus på byten och galoppjobb.

(null)

(null)

Kommentera här: