Dagens pass

Så har jag och Filuka landat hemma igen och packat ur alla våra grejer, och prinsessan har fått lite mash med salt, b-vitaminer och mag&tarm för att få i sig lite extra vätska efter resan.
När vi är iväg som nu får hon lite extra mash än vad hon brukar, i vanliga fall får hon bara på eftermiddagen när hon kommer in från hagen, men nu i helgen fick hon ett mål mash när vi kom fram, uppblött müsli på kvällen med lite salt i för att få i sig extra vatten efter gårdagens pass, ett mål mash när jag hade tränat på förmiddagen idag, och som sagt ett mål nu när vi kom hem.
Tänk om man vore lika noggrann med sig själv! 😜
 
På dagens pass blev det lite fortsättning på gårdagen, redan när jag värmde upp försökte jag tänka lite på gårdagens jobb med att hon skulle vänta på mig och ha henne i en lägre och rundare form.
Redan från start kändes hon avspänd och i balans, så härligt!
Vi upprepade först gårdagen, galopp/skritt, bakdelsvändningar, förvänd, kändes väldigt enkelt och bra!
Sen pysslade vi med bytena och hittade en "ny nyckel" i hur kort och ihop galoppen behöver vara innan, flera riktigt fina byten och en del känguruhopp, precis som det är när man börjar pyssla med det😂
Det känns iallafall bra att hon börjar förstå hur hon ska göra, och att vi hittade lite nya knappar.
 
I traven kämpade vi vidare med skolorna, öppnorna var jämna och fina, gjorde dem både på långsidor och medellinje. Slutorna var också fina, även dem på långsida och diagonalerna.
Trimmade även på att kunna ändra steglängden, utan att hon blev spänd eller tappade balans.
 
Så nöjd med helgens träningar, riktigt fin känsla!💕

Kommentera här: