Söndag

Vilken vecka alltså, känns så himla tungt!
Min finaste Ante finns inte mer, det är så oerhört tomt utan honom i stallet och att se hans box tom.. Ja jag vet inte vad jag ska säga, mer än att det känns som en del av en saknas.
 
Men någonstans måste man också gå vidare, och jag är så glad att jag har mina andra två hästar som verkligen är så fina just nu, det ger väldigt mycket motivation♥
 
 


Framöver ska jag försöka boka in lite träningar till mig själv och kanske hitta någon liten tävling nu innan året är slut, Choffsen ska in till magiska Charlotta på Husaby (equiterapeut) om en månad för en liten koll innan jag för fullt ska sätta igång med vinterträningen med byten och tuffare träning, ska bli kul med en liten avstämning hos henne eftersom hon var så himla nöjd med honom sist, och mycket har ju hänt sedan dess.
 
 
 
 
Fluxan sköter sig helt fantastiskt, hon är allt jag någonsin velat ha och är så komplett, igår när vi trimmade fick jag verkligen säga åt mig själv att faktiskt inte kräva för mycket, men det kliar rejält i fingrarna när hon bara  VILL hela tiden! Det kommer :)