Slut på lugnet

Nu känns det verkligen som om allt börjar vända och reda upp sig, jag är så mycket bättre, Morris sår läker superfint och stygnen ska plockas här i veckan, och Antes ben är helt återställt.
Vi (Jag och Ante) hade lite delade meningar om det där att börja jobba ordentligt idag, han har ju bara lullat runt i hoppsadel och skrittat och joggat nu i 1,5 vecka, så idag när jag kom med dressyrsadeln och kandaret så var det ingen jätteglad blick jag fick! Dessutom jobba innan han fått gå ut i hagen en stund.... hur tänkte jag där?
 
Efter många om och men, så var iallafall krigandet slut och jag vann, han är fruktansvärt speciell min lille Ante, jag har nog aldrig haft någon häst innan som är så himla skarp och "hård" i huvudet, men samtidigt världens största nallebjörn när han lägger den sidan till. Med honom gäller det att behålla den raka linjen även på, som idag, en mindre bra dag med att det är jag som är bossen i vårt förhållande, vi har lite delade meningar där ibland... Men idag vann jag och i morgon är det programträning som gäller för vår del med mammas öga på oss.
 
Nu är min snabb-lunch slut, idag blev det bara 15 minuter, gäller att utnyttja alla dessa soltimmar utomhus!