Bloggtime!

Nä nu är det väl änna dags att blogga lite igen ;)
 
Det har hänt en hel del det sista, så jag har ju inte direkt svårt att fylla dagarna med saker att göra..

I lördags var jag och ett gäng från stallet i Danmark på mitt gamla jobb hos Helgstrand och kikade på hingstvisningen där, stämningen är heeeelt amazing, hästarna o ryttarna är otroligt fina och skickliga och vi hade en fantastiskt bra (men dock lite stressig) dag med allt vi skulle pressa in i vårt schema mellan färjorna.
Hann å visa dom runt lite grann innan vi åkte vidare till hästbutiken Kinnerup som bara ligger några kilometer från Helgstrand som hade lite rea, jag hittade ett par nya tävlingsbrallor som är så snygga!
Därefter till Kvickly, mataffären som ligger en bit ifrån, för att köpa lite godis, sallad och såklart öl till min kära sambo innan båten gick hem igen.
 
En av mina favorit hingstar, Franklin 😍

I förra veckan var jag också på Husaby med Ante eftersom jag känt att han varit lite stelare än vanligt och börjat gnissla lite tänder.. När han gnisslar tänder vet jag att han har en låsning i käken som jag själv inte kan träna loss, precis när jag fick hem Ante från Danmark var vi på Husaby för att kika på hans tänder och nämnde för Torunn att han gnisslade, så Charlotta kom förbi och kände igenom honom och hittade låsningen i käken, och därefter har han inte gnisslat något förrän nu.
Förutom den låsningen satt det även en del kring manken som gick ner till bogarna och frambenen som hon lossade på, det är så häftigt att se skillnaden innan hon behandlat och efteråt, han har blivit så mycket mer rörlig och mjukare i kroppen.
Nu är vi inne i nästa dilemma, sadeln jag har till honom passar inte, den är något för smal och även alldeles för lång.. Vilket innebär att min prins såklart ska ha en ny sadel, tanken är att jag på sikt ska prova ut en riktigt bra Equipe till honom när han är i fullt topptrim, men det är han inte just nu, så nu gäller det att hitta något som kan passa lite "för stunden" fram tills att vi är i full gång.
 
Morris han går som den stjärna han är, min lilla ferarri! Superhäftig!
Ska snart hitta någon liten tävling att starta honom på så får vi se hur han är när vi kommer iväg :)
 
Dags å kila!