Tjingeling!

Haha, jag är verkligen värdelös på det här å blogga! ;) I lördags på årets Ryttargala tyckte min elev Lova att jag bloggar alldeles för lite och vi konstaterade att det redan gått nästa TVÅ månader sedan det senaste inlägget..
Hur som helst, allt rullar i allafall, väldigt mycket för tillfället! Väldigt mkt lektioner (vilket såklart är kanonkul), hästarna går fint och jag har köpt häst min helt egna häst. ;)
Antares har jag leasat i ett år, och nu är han min helt egen, känns otroligt skönt att ha kunnat köpt loss honom själv!
Fattig som en kyrkråtta men en lurvig ante rikare, min prins!
 
I helgen var det som sagt Ryttargala, jag hade planerat ordentligt och hittat en snygg klänning redan för två månader sedan, men såklart glömt å prova... och den satt som ett korvskinn! Beställde en ny med expressleverans men som inte alls blev express utan kom i torsdags, och var två strl för stor.. så i lördags åkte jag till Torp och hittade ett par snygga brallor och linne som funkade.
Det blev en toppenkväll, jag blev utsedd till Årets Tränare 2015 och har aldrig vart så nervös som när jag skulle upp på scen och ta emot pris inför 250 pers.. Att rida GP-debut och mästerskap var en spott i havet kan jag säga... :P
Väldigt glad och tacksam att jag fått detta priset, tusen tack till alla inblandade!!
Dessutom vann min elev Louise Brantefjord Årets Stjärnskott, en kategori som jag också hade flera elever nominerade i! Stort Grattis Lossan!!
 
Japp, det var nog allt för idag, hovslagaren har precis vart här och måndag = longering för mina hästar, så dags å sätta fart :)

På återseende! (inom två månader hoppas jag)