Äntligen träning

Nu börjar jag äntligen bättra på mig och bli frisk, en riktigt seg förkylning! 
Idag har jag trimmat hästarna på morgonen, sen som vanligt stallfix och nu på väg till Stefan träning, ska bli så roligt!

Igår hade vi så roligt jag och Donna, först lite galoppjobb i paddocken och sen tog vi travjobbet ute på vägen, hon uppskattade det lika mycket som mig och bjöd verkligen på och gav en så fin känsla! 
Trimmade mycket öppnor, slutor och avslutade med att träna på lite passage och ett par steg ner i piaff, vilken känsla alltså!!😍 Fattar fortfarande inte att jag har en sån här häst, och som dessutom är så himla fantastiskt enkel i allting och så himla go i sättet.

(null)

(null)


Torsdag

Alltså jag blir tokig! Fortfarande väldigt sjuk med superförkyldning, hosta, huvudvärk, feberfrossa och så trött. Igår kom jag hem vid 16 tiden och stupade i säng, somnade och vaknade vid 22, gick upp och gjorde mig klar för natten och sen somnade om och vaknade vid 07 i morses 😳 bara det tyder på att jag inte är frisk! I vanliga fall kan jag aldrig sova så mycket.. Kommer ihåg för ett tag sedan när jag skrev att jag var lite halv-vissen och bara önskade att skiten kunde bryta ut, jag tar tillbaka det nu 🤣
Dessutom är jag själv med hästarna eftersom mamma ligger däckad i världens influensa, så till er som tycker att jag ska åka hem och vila och låta någon annan ta över hästarna, det funkar inte riktigt 😂 så det är bara att bita ihop och kämpa på!
Efter många pauser så är Stallet är klart  iallafall och mina hästar är inne för att jag ska jogga dem lite lätt. Alla hästar går på lite halvfart så de iallafall får lite lätt lösgörande arbete och inte blir ståendes.


Onsdag

Idag känner jag ju mig nästan ännu sämre, snörvlar ännu mer och rösten är allt annat än tillbaka som min plan var 😂
Men hur som, morgonfodrade vid 5 och var klar med stallet vid 8, tar ju lite extra tid nu med en häst till.

Idag kommer tandläkaren till hästarna, Filippa, Donna, Filuka, Eros och Choffsen ska bli checkade, blir intressant! Har en viss aning om hur de kan tänkas vara i tänderna så blir spännande att se i morgon om de känns annorlunda i ridningen.