Veckan och presenter🎁

En riktigt bra vecka har passerat där jag fått gjort riktigt mycket, känns bra! 
Igår hade vi dressyrtävling på brätte, innan det hann jag trimma prinsessan och choffsen, tur att man är morgonpigg! Tävlingen flöt på väldigt bra och vi fick många fina kommentarer om att det var en bra tävling, känns alltid kul!! 

Jag fyllde ju år häromdagen, måste ju såklart skriva lite om alla otroligt fina och roliga presenter jag fick.
Av mamma och pappa fick jag två VIP biljetter till GHS i april, och en härlig middag på Koppargrillen på tisdagkvällen. Av andra fick jag pengar, presentkort, fina ljus, blommor, en pläd, mer presentkort mm.. 

Just det,, jag fick en ny häst också!


(null)

(null)

Haha, grymt söt!!😍

Men det bästa av allt, av världens bästa sambo fick jag en väldigt speciell grej, en PIXIO!! 😍
Ni som inte har koll på vad det är, kika här:
https://youtu.be/kREmpdItrv4
Så himla kul och häftigt! Tänk att jag nu kan bli filmad när jag trimmar hemma utan att nån annan ska frysa händerna av sig eller ens behöver vara med! 
Med den kan jag även träna hemifrån via nätlänk🤩
Hur coolt liksom?!

Mer info kommer så snart vi installerat upp den!

Gårdagens träning

Så kul det var att träna igår igen! 
Det var ju ett tag sedan sist eftersom jag typ inte varit hemma det sista och själv haft så mycket lektioner, så det var verkligen en efterlängtad träning.
 
Min tanke igår var att vi skulle trimma på msvC grejerna, vilket vi också gjorde, öppnor i trav och galopp, travslutor, enkla byten osv, men både mamma och stefan tyckte att vi skulle kika lite på bytena som jag själv pysslat med lite hemma, så kul! 
Har gjort det kanske 4-5 gånger hemma bara, men hon tar det så fint och förstår sin uppgift och coachen tyckte att det var en bra övning jag gjort till henne men att jag kunde korta ner vägen lite innan bara så att hon inte blir för lång.
 
Idag är det full rulle igen, har ridit lite på fm och nu ska strax hästen som står här på träning in (Audi) då hans ägare kommer och tränar. Han är riktigt fin och har gjort fina framsteg här, jag är så nöjd med honom!
Sen i em är det lektioner som vanligt, och ikväll blir det en sväng till Brätte för att bygga bana till morgondagens dressyrtävling. Det lär bli en låååång dag i morgon, skulle behöva rida lite på morgonen, fixa stall och vara på brätte från 7,30-14, sen hem och ha kalas.. Tur man är morgonpigg!
 
 
 
 

Onsdag

Då var man ett år äldre också, numera tydligen kommit in i tant-träsket! Men men, känns ändå helt ok faktiskt.

Gårdagen var fantastisk och jag fick många bra presenter, ska berätta om dem i ett eget inlägg istället.
Dessutom gick prinsessan ett toppenbra pass (de andra fick vila då dagen var rätt fullspäckad..) 
och känns fin inför morgondagens träning!😀
 
Idag är det också en full-rulle dag, just nu en kort lunch innan jag ska ut igen och trimma hästar, lite bommar och markarbete står på schemat. Börjar lektionerna tidigt och har 8st idag, så kul!