Tävlingsdags

Äntligen tävlingsdags igen med min fina tjej! Idag var det debut i LA:3, ett program som jag inte riktigt känner att vi är klara för då vi behöver mer styrka, bärighet och rutin, men samtidigt kan vi inte ligga kvar i LB längre då det blir för enkelt. Så jag själv var lite spänd inför dagens tävling men väldigt peppad!
Borås tävlingarna är ju en stor tävling med mycket starter, mycket liv och rörelse och mycket som händer runtomkring, så även idag..  så för prinsessan som inte har någon direkt rutin så kändes det spännande att se hur hon skulle reagera, men hon gick och sneglade lite när vi red fram och var lite piggare än vanligt, annars märktes ingen direkt skillnad😅
 
Direkt när jag kom in på banan innan startsignal så kom tåget vilket lät en hel del när det körde över en bro, men hon kikade lite och sen var det bra med det, sen gick hon som hon aldrig gjort annat genom hela programmet, hade en miss i inridningen och i en galoppfattning som drog ner en del, men resten var riktigt bra! När vi åkte till tävlingsplatsen ledde de på 65%, så jag trodde att domaren var rätt snål, så jag gissade på kanske 63%, så jag höll ju på att trilla ihop i en hög när jag fick se när de räknade protokollet och vi landade på hela 74% och vi sen vann klassen!! 😂😂  Det var absolut inte vad jag räknat med och jag är fortfarande rätt chockad..
 
För min del är inte själva placeringsresultatet hela världen, jag hade varit lika nöjd med henne om vi så hade hamnat i mitten idag, det är känslan som räknas❤️ planen är ju att vi ska ha många roliga år tillsammans så just nu skapar vi ju bara rutin och erfarenhet.
men såklart extra kul när domaren var lyrisk på prisutdelningen och verkligen tyckte att det var fin ridning och en fantastisk häst!
 
så ja, jag är så nöjd och stolt över min fina prinsessa och hur hon har fixat även denna tävling, 
 
Nästa helg blir det vårt första meeting, blir väldigt spännande!  
 
(null)
 
(null)
 

Kommentera här: