Måndag

Äntligen måndag igen!
Denna veckan är något mer att göra än vanligt i och med att det är meeting till helgen, lastbilen ska städas ur, skåpet ska packas (premiär-packning!, äntligen!!), grejer ska tvättas, hästarna ska ridas, stallet skötas och dessutom en hel del lektioner. Så just nu rullar det på ordentligt!

Igår efter mina lektioner, hade vi alla i stallet lite hagpyssel, mockade ur hagarna, krattade upp gammalt hö och sen grillade vi korv och käkade pappas grymma efterrätt, grillad marinerad ananas med vaniljroms grädde. Mums!
Efter en heldag ute så fick nog mina ögon en pollen-chock, så när jag kom hem så ögonen svullnade upp och gjorde riktigt ont och blev så förkyld, från ingenstans!! Så det blev en dusch och sen sängen, trots att klockan bara var strax efter 18😂 Men känner mig rätt utvilad idag faktiskt..
 
Så idag har jag pysslat i stallet på förmiddagen, rensat lite i mitt täckesförråd och funderat ut vilka täcken jag ska ha med till helgen, det är ju rätt svårt att planera eftersom vädret just nu visar på att det ska vara 13 grader varmt och spöregn.. 
Ska strax ut och longera mina hästar lite grann innan jag i em ska upp till Nuntorp för att ha lektioner för mitt goa gäng där.
 
 
Snygg-Choffsen testar kandar😁
 
 
 
 
 
 
 

Kommentera här: