Hemma

Så har vi kommit hem igen efter en låååång dag.
Dagens start gick inte riktigt lika bra som igår, travprogrammet kändes fint, lite släpande rumpa i en skänkelvikning men annars väldigt fin. 
Skritten var också bra, 8 på ökade skritten ✌🏼
Galoppen hade vi lite trassel i, jag tror att det mesta grundar sig i att hon var lite trött i kroppen och huvudet idag, rann iväg lite grann, jag var inte snabb nog att fånga upp det och vi fick miss i en vänsterfattning, lite springig förvänd och en för slarvig väg. Sånt plockar på tyvärr 😂 och vi slutade på 63% och hamnade någonstans i mitten😂 men men, shit happens, nästa gång får jag rida lite bättre helt enkelt!

Hur som så är jag så otroligt nöjd med min fina tjej dessa dagar, första meetinget, varmt som sjutton, mycket hästar, mycket folk och ordentligt med miljöträning! Hon har skött sig helt fantastiskt och är så okomplicerad❤️
Jag har verkligen lärt mig att uppskatta att få ha en sån här häst, som är så okomplicerad som hon är, efter ett par hästar som gärna lever loppan och har mycket egna idéer 😂  svårt att förklara kanske men fan vad skönt det är att bara kunna slappna av och fokusera på det man ska.. 

Idag när jag skulle fläta inför starten så kunde jag bara ta på henne grimman, lägga grimskaftet över halsen så baxade hon in rumpan i ett hörn och ställde sig vid en vägg och stensov medans jag flätade och sydde upp alla knoppar. 
Vet inte huuuuuur många gånger man har åkt som en vante efter dessa manar för att hästarna varit otåliga😂😂

Hon tyckte det var väldigt skönt att komma hem iallafall och få komma ut i sin gräshage😍

(null)

Kommentera här: