Utmaning

Igår var jag iväg på en ny grej, jag blev uttagen till en utmaning på gymmet för att komma i bättre form, lära mig mer om att äta rätt mat (och att äta överhuvudtaget) och komma ner ett par kilo i vikt.
Utmaningen går ut på att i 30 dagar käka rätt och bra mat, träna ordentligt och lära sig mer. Till lunch äter man en typ av matlåda med bra mat (man kunde även välja att käka denna matlådan till middag men jag kör bara lunch) och har fått schema på vad man ska äta resten av dagen och när..
Så igår var det invägning, föreläsning och välja vilka matlådor man ville ha, det fanns 13st att välja på. Min första tanke var att det kommer smaka papper, som alla andra matlådor, men efter att precis käkat den första så tar jag tillbaka det helt, den var supergod! Biff med blomkålsgratäng, dinkel och ärtor i skysås.
Tur att jag tog många av dem!!
 
Idag blir vilodag från gymmet, var där en sväng igår morses och hade lite kondisträning, och planen är att även i morgon bitti åka dit och kondisträna, och sen på kvällen ha ett PT-pass. Puh! Tur att det är en häst som ska trimmas i morgon och den andra ska ut i skogen!🤣
 
Min vardag har annars sett ut att jag äter frukost (ibland inte äter frukost men har blivit bättre), äter lunch som ibland inte är så nyttig och äter lättare kvällsmat när jag kommer hem efter lektionerna.. Däremellan dricker jag oerhört mycket kaffe, jag skojar inte om det blir en 15 koppar om dagen! inte så bra.. 
Så det blir en total omställning för min kropp nu att äta frukost, mellanmål, lunch, middag och kvällsmat! Och dessutom dra ner kaffet och dricka vatten..
 
Är gym-träningen något ni vill att jag ska skriva om här i bloggen? 
 
 

1 Anonym:

skriven

Vegansk mat hjälper till å slimma runt musklerna. Samt att fasta ibland och ibland bara dricka smoothies med nyttigheter.

Svar: Tack för tipset :)
Anna Jarnald

Kommentera här: