Bra träning! 🌟

Prinsessan skötte sig toppenbra idag (som vanligt) och gjorde en riktigt bra träning. Idag var mycket fokus på galoppen, den förvända, övergångar och lite mer samling. Har dessutom börjat med lite galopp-skritt övergångar, det är lite svårt eftersom hon har så mycket tryck i sina bakben men det börjar bli enklare att korta galoppen nu när hon blir starkare och då blir också övergångarna så mycket bättre. 
I traven kämpar vi med lite öppnor och skänkelvikningar, vi börjar få ett bra flyt i dem! Nästa steg är slutorna, har faktiskt tragglat lite med dem hemma själv och det är svårt, men vi kämpar på!

Jag tror att hon var lite mör i kroppen idag efter vårt lilla snö-race igår, så i morgon blir det antingen en tur ut i skogen eller så får vi bara promenera, vi får se hur hon är i morgon helt enkelt.

Om ni inte har sett filmklippet från idag i mina andra "kanaler" som det så fint heter, så kan ni kika här 😃
 https://flipagram.com/f/1Of7Z73EWw6

I morgon ska jag och Choffsen ta oss ett rejält träningspass och ha lite egentid, sen ska prinsessan få sig ett bad (äntligen!) och jag ska försöka få in att åka till gymmet. Troligen får det bli i samband med att jag ska till Brätte på em och ha lektioner. 

Tjing!👋🏼

Hittade lite bilder och filmklipp från när jag var och provade prinsessan,  så kul att se såhär i efterhand! Hon var  inte så biffig som hon ser ut här på bilden 😂
(null)

Kommentera här: