Torsdag

Shit vad tiden går, man hänger ju knappt med! 😋
 
Igår var det träningspass på gymmet igen, kändes mycket bättre än förra veckan och vi fick prova på lite nya grejer, alltid kul!! Så idag är det lagom stelt i kroppen.. 
Idag är det full rulle som vanligt, ska skritta ut en sväng på prinsessan, ta in hästar, fodra och ska iväg och ha lektioner i em/kväll. I morgon väntar mååånga lektioner när det är röd dag och fler kan träna, ska bli superkul!!
 
Prinsessan förtjänar alltid frukost på sängen 😋❤️
(null)

Tisdag

Nu var det ju längesen jag skrev här! Tiden går fort när man har roligt 😉
Sist skrev jag om utmaningen som vi har på gymmet, det går verkligen över förväntan och efter PT passet förra onsdagen hade jag grym träningsvärk i två dagar efteråt! Men shit vad nyttigt det var. Även maten sköter jag över förväntan och inget fusk alls faktiskt, jag älskar utmaningar 😋
I morgon är det dags för ett nytt PT pass, jag och matilda körde igenom vårt träningsschema igår när vi trimmat hästarna så det blev rätt tufft igår! 

I lördags var ju debuten för mig och prinsessan, shit vad roligt det var! Hon är verkligen en pärla i allt den lilla hästen! Hon skötte sig fantastiskt bra och vinklade inte ett öra i kungsbackas maffiga och pyntade ridhus.
Jag skriver lite mer om detta senare och återkommer med bilder, idag är det lite fullt upp, ska på massage nu om 30 minuter, sen stanna och handla på vägen hem och fixa med mina hästar innan jag börjar lektionerna.
 
Hörs senare! :)
 
 
 

Utmaning

Igår var jag iväg på en ny grej, jag blev uttagen till en utmaning på gymmet för att komma i bättre form, lära mig mer om att äta rätt mat (och att äta överhuvudtaget) och komma ner ett par kilo i vikt.
Utmaningen går ut på att i 30 dagar käka rätt och bra mat, träna ordentligt och lära sig mer. Till lunch äter man en typ av matlåda med bra mat (man kunde även välja att käka denna matlådan till middag men jag kör bara lunch) och har fått schema på vad man ska äta resten av dagen och när..
Så igår var det invägning, föreläsning och välja vilka matlådor man ville ha, det fanns 13st att välja på. Min första tanke var att det kommer smaka papper, som alla andra matlådor, men efter att precis käkat den första så tar jag tillbaka det helt, den var supergod! Biff med blomkålsgratäng, dinkel och ärtor i skysås.
Tur att jag tog många av dem!!
 
Idag blir vilodag från gymmet, var där en sväng igår morses och hade lite kondisträning, och planen är att även i morgon bitti åka dit och kondisträna, och sen på kvällen ha ett PT-pass. Puh! Tur att det är en häst som ska trimmas i morgon och den andra ska ut i skogen!🤣
 
Min vardag har annars sett ut att jag äter frukost (ibland inte äter frukost men har blivit bättre), äter lunch som ibland inte är så nyttig och äter lättare kvällsmat när jag kommer hem efter lektionerna.. Däremellan dricker jag oerhört mycket kaffe, jag skojar inte om det blir en 15 koppar om dagen! inte så bra.. 
Så det blir en total omställning för min kropp nu att äta frukost, mellanmål, lunch, middag och kvällsmat! Och dessutom dra ner kaffet och dricka vatten..
 
Är gym-träningen något ni vill att jag ska skriva om här i bloggen?