Fredag

I morses var nog hästarna lika taggade som mig på att komma ut och bli trimmade, brukar alltid låta dem äta upp både kraftfoder och hö innan jag tar ut dem, under tiden fixar jag stallet. Men idag hann Filuka knappt äta upp hälften av sitt hö innan hon blev otålig, höll full koll på mig och bara ville ut! 
Skönt att fler är pigga och glada tidigt på morgonen😂 
Både Choffsen och Filuka var väldigt fina idag, just nu är det mycket fokus på att de ska bli starkare så mycket övergångar och tempoväxlingar ihop med skolor. Tänkte försöka mig på att rida igenom MsvC programmet här i helgen om hon känns fortsatt fin! Är så tävlingssugen nu..


Väldigt nöjd med sig själv 😜💕
(null)

Tisdag

Godmorgon! 
Äntligen lite paus, hästarna är trimmade och mestadelen av stallet är avklarat. Var uppe tidigt i morses och fodrade hästarna och satte igång och greja direkt under tiden de åt.
Nu ska de strax ut i hagen och jag ska äta lite mellanmål innan det sista i stallet ska fixas och sen blir det ett gäng lektioner på fm och sen även ett gäng ikväll. 

Morgonpass med fina Eros ❤️
(null)

Måndag

Ny måndag och ny vecka.
Denna veckan blir en hel del lektioner och ridning, så kul!! Är så taggad redan.
Idag ska Filuka joggas, Choffsen trimmas, Filippa ridas plus att jag ska rida en häst till. 

Skrev lite med min tränare häromdagen och kom fram till att planen nu för Filuka är att vi ska ha en vecka med något lugnare träning för att ladda batterierna, och sen satsa på mer träning.
Vi har ingen tävling planerad nu på ett par veckor framöver utan ska mer fokusera på att träna och befästa lite svårare grejer och bli starkare inför en debut i medelsvår i höst! Ska bli så roligt!

Jag tycker det är viktigt att kunna ha en konversation med sin tränare och ha ett bra upplägg, speciellt när man ska klättra uppåt ett steg i klasserna där det krävs mer. 

(null)

(null)