Lördagen

Nu är jag här igen! Dagen har rullat på ordentligt, haft stallet all by my self idag då mamma blivit sjuk, hästarna kändes fina idag och i morgon väntar en tur nere i snön på vallen, undrar vem som kommer vara gladast av mig och hästarna 😉 

Tänkte skriva lite om lördagens show som Will hade,  som var helt otrolig! Han hade med sig Lanson, en 6års valack e. Boney M som var så himla läcker! 
Under träningarna tränade vi aldrig med någon av hästarna, utan Anna och Will sprang bara sina program själva medans vi fick lära oss tajming, teknik och såklart råplugga så vi kunde programmen och när vi skulle göra vad.. lättare sagt än gjort😅 så första gången vi såg hästarna var faktiskt inne i arenan. 

Bara någon timme innan vi skulle gå och förbereda oss kommer Will och säger att hästen verkar lite spänd, och att vi ska vara vääääldigt försiktiga och vara noga med att läsa av honom, inga för tajta eller höga tunnlar eller vara ivägen.. vi var nog rätt nervösa allihop faktiskt 😂

Väl inne på arenan så fick vi packat upp våra vita presenningar som trasslat ihop sig, och sen står vi och väntar medans arena-underlaget  fylls med  kolsyrerök, allt släcks ner och folk tänder sina mobiler för att sen börja applådera igång och musiken startas.. Det var en så otroligt mäktig känsla att stå där nere och vänta, helt fantastiskt och man kände sig så himla liten! 
Sen kom Will och Lanson in, och vilken show de bjussade på! Jag själv blev så himla rörd. 
För er som inte sett den så ska jag försöka länka den här i bloggen. 
Allt gick enligt planen iallafall, det märktes att han blev lite spänd så vi fick anpassa oss därefter. 


Lite bilder från lördagen:

(null)

(null)
Foto: Kim C Lundin

(null)
Foto: Kim C Lundin

Kommentera här: