Ingen träning

Det blev dessvärre ingen träning för mig och prinsessan i Varberg idag, det är alldeles för dåligt väder (och väglag!) för att köra så långt så den risken tar vi inte, så vi fick stanna hemma och mysa istället. 
Mina hästar har bara fått vara i hagen någon timme idag och sen bara promenerats, jag har stora köldutslag på mina ben, de börjar redan i slutet av augusti och försvinner i typ maj/juni, så när det är såhär kallt och jag verkligen inte måste rida så gör jag inte det utan hästarna får göra något annat.. Det spelar ingen roll om jag har vinterridbyxor och underställ eller termobyxor, det gör så svinigt ont rent ut sagt.. så just nu går jag på lite sparlåga faktiskt, OCH LÄNGTAR TILL SOMMAREN! 
Någon annan som har problem med köldutslag? Tips?😬😬 

Hej i snöstormen!

Shit vilket väder alltså! Blåser halv storm och snöar rejält!
Idag stannar våra hästar inne, de avskyr sånt här väder allihop så vi får se till att motionera dem ordentligt istället.
Så nu under morgonen har jag bara pysslat i stallet, allt tar så mycket längre tid när de är inne, men det är rätt mysigt ändå.  
I morgon har jag fått en träningstid nere i Varberg, hoppas att vädret håller sig på mattan!! Ser fram emot lite "egentid" med min totto igen🙂

Shoppade ni något under GHS förresten? Jag hann allt springa en del på mässan också, inhandlade mig ett par nya lite tjockare Roecklhandskar, mina fingrar domnar bort när jag rider och de blir för kalla så jag hoppas dessa ska räcka. Dessutom blev det ett par Pikeur vinterridbyxor som kommer väl till pass nu när det är så kallt, en brun Pikeur fleecetröja och ett par fräcka rosa eskadronlindor, supertuffa!
Dessutom hittade jag ett Equipe smörj-kit, precis vad jag behövde till min sadel. 

Måste även hylla mässans ceasarsallad, grymt god och mättande, levde på den och kaffe i 3 dagar!😂
 
Nu ska jag iväg och luncha med Jenny innan det blir motionering av hästar igen.
 
Tjing! 

Lördagen

Nu är jag här igen! Dagen har rullat på ordentligt, haft stallet all by my self idag då mamma blivit sjuk, hästarna kändes fina idag och i morgon väntar en tur nere i snön på vallen, undrar vem som kommer vara gladast av mig och hästarna 😉 

Tänkte skriva lite om lördagens show som Will hade,  som var helt otrolig! Han hade med sig Lanson, en 6års valack e. Boney M som var så himla läcker! 
Under träningarna tränade vi aldrig med någon av hästarna, utan Anna och Will sprang bara sina program själva medans vi fick lära oss tajming, teknik och såklart råplugga så vi kunde programmen och när vi skulle göra vad.. lättare sagt än gjort😅 så första gången vi såg hästarna var faktiskt inne i arenan. 

Bara någon timme innan vi skulle gå och förbereda oss kommer Will och säger att hästen verkar lite spänd, och att vi ska vara vääääldigt försiktiga och vara noga med att läsa av honom, inga för tajta eller höga tunnlar eller vara ivägen.. vi var nog rätt nervösa allihop faktiskt 😂

Väl inne på arenan så fick vi packat upp våra vita presenningar som trasslat ihop sig, och sen står vi och väntar medans arena-underlaget  fylls med  kolsyrerök, allt släcks ner och folk tänder sina mobiler för att sen börja applådera igång och musiken startas.. Det var en så otroligt mäktig känsla att stå där nere och vänta, helt fantastiskt och man kände sig så himla liten! 
Sen kom Will och Lanson in, och vilken show de bjussade på! Jag själv blev så himla rörd. 
För er som inte sett den så ska jag försöka länka den här i bloggen. 
Allt gick enligt planen iallafall, det märktes att han blev lite spänd så vi fick anpassa oss därefter. 


Lite bilder från lördagen:

(null)

(null)
Foto: Kim C Lundin

(null)
Foto: Kim C Lundin