Fredag

Äntligen fredag!
Shit vad kallt det är idag! ⛄️
Idag ska jag trimma mina hästar här på morgonen och ta prinsessan på en promenad och stallfix såklart, sen blir det lite papperspyssel och annat jobb innan jag ska till Nossebro och ha lektioner 😃
Ska bli så kul!!

I helgen blir det också en hel del lektioner, ridning och visning av min lägenhet.

Dessa sötingar ska träna i eftermiddag 😍
(null)


Torsdag

Ja idag blev det ju inte riktigt enligt plan 😝
Egentligen skulle jag varit och tränat idag, men eftersom Filuka var hos Equiterapeuten igår och bara ska promeneras ett par dagar och Choffsen är lite tjock i ett ben så fick vi hoppa över träningen denna gången och jag fick istället en lugn dag.
Så idag har bara Choffsen fått jogga lite grann på vägen, och Filippa ska tränas sen lite senare och ska även ta en promenad med prinsessan.

Det gick bra igår iallafall, det satt låsningar 
precis där jag trodde och jag fick många bra tips, idéer och hemläxor av Charlotta att göra på både Filuka men också på mina andra hästar, så bra! Ska bli spännande att se hur hon är att rida om några dagar.

(null)

Tisdag

Nu har det hänt en del igen sen jag bloggade sist, förra torsdagen var det äntligen träning för min och Filukas del, hon kändes väldigt fin och vi fick till riktigt bra galopp-skritt övergångar, fina skolor och ett gäng bra halter 😁

Var med och coachade min söta elev Stina med Misse på DM, de är så fina ihop och efter att ha vunnit förklassen vann de även DM klassen och tog hem guldet😃 stolt tränare!❤️

Många lektioner hemma, det är högt tryck på lektionstiderna nu vilket jag är så glad för och försöker knåpa ihop det så gott det går utan att jobba ihjäl mig, men det är så kul! 
Extra kul att det är på så olika nivåer också.

Jag har provat häst (igen) och är SÅ kär❤️

Har sagt upp min lägenhet och ska flytta till E❤️

Hmm, jag tror att det var allt för just nu..

Idag gick hästarna riktigt bra allihop, Filippa behöver träna upp sin kondis igen men är så mjuk och fin. Många övergångar, tempoväxlingar och svaga öppnor för att bygga upp sakta men säkert.

Choffsen fick ett lugnare pass idag i lång och låg form med mycket svaga öppnor, långa skänkelvikningar och stora linjer.

Filuka hade jag lite beslutsångest vad jag skulle göra med, hon ska till Charlotta i morgon (equiterapeuten) och ska därför inte jobbas superhårt, men vi tog ett pass inne samtidigt som Jenny red bommar med sin häst och jag hittade på lite nya övningar med hjälp av att rida runt och mellan hennes bommar och kryss som var så jäkla bra faktiskt 😁👍🏼  kommer användas på mina lektioner! 👏🏽👏🏽

Ja i morgon blir det som sagt en sväng till Husaby för att gå igenom Filuka. Det är första gången Charlotta ser henne så det ska bli spännande! Hon är så himla duktig och jag märker stor skillnad efter att jag varit där med mina hästar, kan varmt rekommenderas!