torsdag

Shit vilken dag alltså, eller vecka snarare.. 
Mina föräldrar åkte till Rom i måndags då pappa fyller 60 idag, så det har varit fullt upp för min del att ta hand om alla hästar, hundar, lektioner, hinna rida själv och däremellan vila lite. 
Allt har gått helt strålandes fram tills idag när jag upptäckte att Filippa har åkt på fång, hade en dålig känsla och tyckte inte att hon såg ut som vanligt när jag fodrade i morses och efter att ha klämt igenom henne och upptäckt puls i båda fram så kunde jag bara konstatera fång och lite senare ringa ut veterinären..
Det är typiskt att allt ska hända när man är själv 😋 men som tur är har jag bra folk i stallet som alltid hjälper till!
 
Så nu får hon stå på box, få många små hötussar, mycket rykt och kärlek, Elliot får gå lite små promenader eftersom han inte är helt avvand ännu medans någon får prata och borsta på filippa så hon inte går bananas i boxen. 
Både jag och veterinären tror att fången kommer av det frusna gräset, det är så lurigt nu alltså... Så håll koll på era hästar!
Så idag har det varit en hel pyssel, dessutom boxbyte på elliot och filippa eftersom hon får smärtstillande och inte kan stå bredvid en tävlande häst. 
 
I morgon kommer äntligen päronen hem och kan hjälpa till lite grann igen, det ska bli skönt!😅
 
 

Kommentera här: