Äntligen måndag!😍

Äntligen måndag och lite vanlig vardag igen! 
Måndag är nog en av de bästa dagar jag vet, det är skönt med helg ibland men måndagar är jag alltid pepp på att vara tillbaka i jobb, ha rutiner, och en ny vecka att se fram emot.

Idag har jag hunnit med mycket faktiskt, var på gymmet på morgonen och körde igenom mitt träningsschema. Därefter till stallet, mockade, fixade hö, bytte vatten och släppte hästar. 
Åkte in till trollhättan med en stövel för att fixa dragkedjan, skomakaren känner igen mig numera och hans första kommentar var: inte nu igen! Och skrattade😂 Han är grym, förhoppningsvis har han fixat det till i morgon, han vet att jag har bråttom jämt när det kommer till stövlar och att han absolut inte får putsa dem! 
Han skulle vara snäll första gången jag var där och polerade hela stöveln jättefint, även insidan.. När jag red sen så gnisslade det så det säkert hördes ner till Göteborg, det fick han höra sen så numera brukar han bara säga att han fixar dragkedjan och inte vågar göra mer😂

Sen snabbt hem igen, hade lektioner för två elever varav jag trimmade den ena hästen. Det var längesen jag red den nu och den har även fått föl, så det var extra kul att få trimma den lite igen!

Efter det hade jag tänkt rida, prinsessan hade en annan tanke:
(null)

Så jag tog lunch istället, var välbehövligt faktiskt så jag tror att hon hade det i åtanke när hon tog en tupplur.

Sen trimmade vi iallafall ihop med maja och hennes ena ponny, Prinsessan kändes SÅ fin idag och så himla jämn, mjuk och följsam. Alla kroppsdelar på plats, helt fokuserad och så nöjd! Bra när man kan börja passet med en sån känsla!
Red typ 15 minuter och sen ut i paddocken en sväng, även där väldigt fin men lite piggare, trimmade övergångar och sen red vi ut en sväng. 
Lagom tur såhär dagen innan träning, i morgon ska vi till Stefan nämligen.

Sen kom veterinären för att göra en check på en häst i stallet som ska säljas, ägaren jobbade och veterinären var tidig så jag fick springa under böjprov och longera lite, bra med extra motion!😃👍🏼

Därefter började alla lektioner, haft så många duktiga elever idag, superkul! 
Värmer lite extra i hjärtat när eleven lägger upp ett sånt här inlägg på instagram:
(null)

Du är för go Stina!❤️😘

Nu har jag precis landat i sängen, lagom till jag kom hem insåg jag att mina ridbrallor som jag tänkte ha i morgon var smutsiga, så det blev en handtvätt.. hoppas de hinner torka till i morgon bara!

Tack och godnatt för idag👋🏼

Kommentera här: