Måndag

Säger som jag alltid gör på måndagar, äntligen måndag!!😁
Idag har jag trimmat hästarna på morgonen, mockade och fixade stallet innan jag hade en lektion här hemma vid kl 11. Nu lite papperspyssel och beställningar igen innan jag ska ut och ta in hästarna och sen i eftermiddag åka upp till Nuntorp för kvällens lektioner. Med tanke på hur äckligt kallt det är idag så kommer jag nog se ut som en michelin gubbe i alla mina kläder, trodde att mina köldutslag på benen hade gett sig, men idag när det är så rått och kallt kliar det ordentligt igen.. Så jobbigt!!

På tal om jobbigt, vilket superpass jag hade på gymmet igår kväll! 
Trodde att min energinivå skulle vara i bott men shit vad skönt det var att ta i ordentligt! Blev först ett intervallpass på crosstrainern på 20 minuter, sen ett par maskiner med fokus på ben, rygg och mage, och avslutade med 2000m rodd, helt genomsvettig men hade ändå rätt mycket energi kvar och idag känns kroppen ändå rätt stark och på hugget. Skön känsla!! På onsdag blir det duo-pass med Matilda och mattias på gymmet, ska bli så kul! Äntligen lite PT träning igen💪
 
Väntar svar på tid för träning hos Steffo också, vi behöver ögon på oss igen, nu var det alldeles för längesedan!
Passet idag på prinsessan gick bättre än igår iallafall, många övergångar och tempoväxlingar. Tror att vi behöver byta bett också för att variera lite, kruxet är att hon har 13,5cm i storlek, och ALLA mina andra hästar har haft 12,5. Så vi behöver utöka vår bettgarderob.. Som tur är har jag en elev som säljer ut sin butik nu de närmaste så jag ska dit och spana lite 😉
 
Dags att sätta fart!
 
Tjing!
 
 
 
 

Vikten av att äta ordentligt..

Idag har jag insett hur viktigt det är att faktiskt käka ordentligt, och riktig mat!
Nu har jag ju varit supernoggrann den sista 1,5 månaden med min kost, och verkligen märkt så stor skillnad!
Ordentlig frukost, mellanmål, bra lunch, en frukt, middag, mellanmål och sen lite kvällsmat, precis som det ska vara och jag har blivit så mycket piggare. 
Idag har jag slarvat, vilket har märkts direkt..
En halvdålig frukost strax efter halv 7, (stannade på donken och köpte en frukostmacka och trodde det skulle räcka...nono..)
Ett bra mellanmål, keso med nötter vid 9.
En apelsin vid 13 tiden 
Lunch/Middag vid 17 tiden..
Och en massa kaffe..
 
Ja ni fattar ju själva hur dagen varit! 😅 trött i huvudet, seg i kroppen och lite halvkasst humör..
Skulle trimma prinsessan efter lektionerna och det gick precis som ni kan tänka er, inte bra alls!🤣 Jag red alldeles för dåligt idag, så vi trimmade bara miljoner övergångar och höll oss till basic grejer, i morgon blir det bättre!
Men lektionerna har gått kanon iallafall, eleverna har varit så grymma! 😍
 
Så, nu är jag upptankad igen och är på G i kroppen, ska ta en tur till gymmet ikväll, jag behöver röra på mig. Har precis gjort ett gäng fakturor och lite annat papperspyssel, så alldeles för många timmars stillasittande idag!
Tjing!
 
 
 

Lördag

Här går tiden fort!
Denna veckan har ramlat iväg i raketfart känns det som, jag har haft riktigt mycket lektioner och även helgen består av lektioner för ett gäng goa elever med deras fina ponnyer och hästar,  dessutom ett par nya elever, så kul! Nu har jag landat i soffan och är riktigt trött och seg, var uppe strax innan 5 i morses och var i stallet en timme senare. Trimmade mina hästar, Choffsen fick jobba en sväng inne för att sen skritta ut en tur, och prinsessan fick bara gå ut i skogen. 
Efter det släppa hästar, mockning och stallfix innan lektionerna började vid 9.45 och slutade strax efter 18. 
I morgon blir det ungefär samma, tänkte tömköra Choffsen och trimma prinsessan på morgonen, göra stallet och sen ha lektioner från kl 10. 

Jag var ju på utvägning i måndags, det gick verkligen toppen! -5kg sedan vi startade utmaningen för en månad sedan och dessutom lagt på en hel del muskler, känns så bra! Så jag kör vidare på att äta ordentligt och ofta, och träna vidare ett tag till 😜

Nu blir det sängen, tidig morgon i morrn igen 💪🏼🌟


(null)

(null)