Härlig morgon

Bra torsdag än så länge! 

Idag är det en späckad dag här hemma, har trimmat Choffsen nu på morgonen, mockat mina boxar och gett mina hästar en rejäl morgonrykt. Det känns alltid så skönt att kunna ge dem en riktig ryktmassage på morgonen och gå igenom dem för att upptäcka eventuella svullnader, sår osv som har kunnat uppkomma under natten.

Choffsen fick idag trimma på den förvända galoppen, han har lätt för att ramla iväg lite i den förvända emellanåt så vi tränar mycket balans, samling och övergångar vilket har gett bra resultat ganska snabbt. För att vara höst är han *pepparpeppar* väldigt lugn, han brukar vara som bäst under sommaren för att sen som nu när det börjar bli kallare och råare bli lite mer speedad och mer energi. 

Igår fick jag låna en Biolight av en tjej som hade häst här i stallet förr för att köra på Ante, allt är värt att prova just nu då det inte kan bli så mycket värre. Han är dock väldigt skeptisk de sista två minutrarna när jag håller maskinen nere på benet och den lyser riktigt starkt rött, han är så himla markskygg! Men det funkade fint och jag hoppas kunna få låna den lite under helgen också. Tusen tack Camilla💖

Har också hunnit prova sadel på min nya, som jag troligen kommer kalla för Fluxan. Hon är iallafall hittills så okomplicerad och oerhört snäll. 
Provade min Passier då det var en sån hon hade innan, den är lite för vid framtill så jag får försöka fixa en halvpadd tills vidare. Längtar tills vi ska trimma ihop! 
Släppte henne lite i ridhuset igår, inga större utsvävningar från hennes sida utan bara joggade runt lite och tog en lugn galopp. Jag filmade lite, vill ni se?Dags att fortsätta jobba.

Kommentera här: