Bra känsla

Just nu rullar allt på sådär himla härligt! Känns nästan lite halv-farligt att säga så eftersom jag vet hur fort det kan svänga, men just nu är det ett gött flow!
Igår var Choffsen hos Charlotta på en liten check, han var där sist för lite mer än ett år sedan och väldigt mycket har hänt sedan sist! Hon tyckte att han blivit väldigt mycket rundare över ryggen och musklat sig rejält, så himla kul! Fick mycket beröm över bra jobb och bra träningsplanering med honom, det har gett bra resultat. Det värmer verkligen :) 
Som jag misstänkte så satt det en del i nacken, vänster bog och uppe i manken, har ju haft lite svårt att komma åt böjningen och ställningen i vänstersidan så det lossade hon på. Fick lite bra tips och knep för att kunna lossa det i manken själv, och fick känna hur det kändes innan när det var stumt och när hon hade behandlat och det var lossat. Stor skillnad och mycket bättre rörlighet!
Vi diskuterade även fram en bra träningsplan nu fram till jul och nyår då han ska få lite "vila" och få två lugnare veckor för att smälta och vila upp kroppen.
 
Fluxan, eller prinsessan som hon mest kallas, är verkligen toppenfin! Vi har en del att bygga på eftersom hon är ganska svag i sina bakben, men det har blivit så mycket bättre under de här 2 månaderna som hon varit här. Vi trimmar mycket övergångar, tempoväxlingar, skänkelvikningar och rakriktande övningar för att hon ska bli mer liksidig, dessutom varvat med en hel del goa uterittsturer, promenader och lite longering.
 
Nu blir det brätte hela em och kvällen för att ha lektioner :) 
 
 
 

Kommentera här: