Bloppis?

Hej i regnet! Härligt väder alltså..
 
Idag har det varit stalljobb hela förmiddagen eftersom hästarna vilar efter gårdagens vaccinering, ska ta ut och promenera med dem nu efter lunch så de får röra sig ordentligt nu när det är sämre väder och de inte rör på sig så som de borde göra.
 
Jag blir så himla rastlös när jag inte får rida och hålla igång som vanligt, så de här dagarna som hästarna får ta det lugnt nu så har jag tänkt att jag ska göra sånt som man kanske annars inte hinner med så mycket, typ rensa bland mina grejor och göra mig av med sånt som jag inte använder!
En liten loppis här på bloggen - bloppis? ;)
 
Återkommer med detta...
 
Ut i regnet igen!
 
Morris tycker det är perfekt med lite lugnare dagar nu så han kan ta sovmorgon..
 

Rycker igång bloggandet igen

Okej, jag gör ett nytt försök att få igång den här bloggen ordentligt igen, jag har tydligen massor att blogga om i min vardag som folk tycker är intressant ;)
 
Är det något speciellt ni vill att jag ska blogga om?
 
Just nu har mina hästar haft lite "semester", i morgon ska dom få nya skor med snösulor och broddar på förmiddagen och sen på eftermiddagen bli vaccinerade, därför kommer även denna veckan bli rätt lugn för deras del. Vi brukar alltid låta hästarna vila 3 dagar efter vaccination och inte anstränga sig, så till helgen är det dags att sätta igång dem igen!

Igår hade vi tävlingar Brätte, och mitt företag sponsrade med segertäcken. Superkul dag med vårt härliga gäng, det är redan så man längtar tills nästa år och vi har redan börjat planera vilka klasser vi ska ha inför kommande säsong.
 
Lite längre fram här så är det också dags att börja planera inför min egen tävlings vår, Morris har verkligen kommit igång nu också och nästa helg ska vi ner till skåne för att träna, ska bli så kul att komma iväg med honom! :D
 
Idag är det Nuntorp som gäller, eftermiddagen och kvällen är späckad med lektioner med mina goa elever där uppe.
 
Dags för lunch innan det är dags att sätta fart igen!