Hästar in - hästar ut

Bloggtime igen!

Just nu rullar det på riktigt ordentligt och det händer mycket grejer på en å samma gång, både roliga och tråkiga tyvärr, men vi börjar med det roliga :)
 
Filippa är seminerad sedan ungefär 3 veckor tillbaka, hennes snygge boyfriend blev dansken Skovens Rafael. (Film kommer ikväll). Jag tror det kommer bli en suverän kombo, och det ska bli superkul att forma en egen liten häst från start eftersom jag var iväg och jobbade när Filippa och Choffsen var små.

Choffsen går jättebra och är superfin, ibland kokar nerverna över lite och vi sitter som ett klister i andra änden av ridhuset på mindre än en halv sekund, mest på grund av att det pågår flygövningar för fågelbarnen som är födda i ridhuset. Lika spännande varje år! Speciellt när dom ska försöka landa på Choffsens rumpa.. Inte populärt!
 
Bild från i morses, när flugtäcket fortfarande var "helt".. 
(Finns ju olika definitioner på helt och helt..)
 
Ett par timmar senare var det allt annat än helt..😜
 
Så till det tråkiga..
Morris (ursäkta uttrycket) JÄVLA ink har börjat växa igen, den ligger precis bakom skänkelläget och är riktigt äcklig nu. Den har varit så fin under hela hösten och vintern, och lagom tills vi kom igång ordentligt och jag hade anmält honom till en tävling så blossade den upp och blöder. Så nu är den under behandling och jag hoppas den försvinner fortast möjligt!!

Och Ante, min fina lilla häst, står i Danmark och ska faktiskt säljas. Jag har insett att han helt enkelt är lite för mycket häst för mig även om han är superfin och världens goaste, inget enkelt beslut men det ska kännas rätt både i hjärta och hjärna och kommit fram till att vi helt enkelt inte matchar varann..
När han är såld så får vi se om jag köper någon ny storhäst eller satsar fullt ut på de jag har, men i dagsläget känner jag nog att jag hade behövt en tävlingshäst till ;)
 
Men i allafall, idag kom en liten ponny som ska bo här fram till söndag eftermiddag, då blir det skifte och en ny liten ponny kommer och ska bo här i en vecka. Superkul!
Ponnyn som kom idag ska jag även tävla på lördag, haha. Ska bli spännande!
 
Dags å kila, tjing!
 

Kommentera här: