Gamla minnen

Ååå.. När jag bläddrar här i mitt gamla bildarkiv så hittar jag massa gamla bilder på min fina Åke. Han låg och kommer alltid ligga mig verkligen varmast om hjärtat, och jag kommer aldrig hitta en så komplett häst och vän som honom igen. Han var verkligen något extra och jag vet att han älskade mig lika mycket som jag älskade honom. Detta är så fruktansvärt svårt att skriva om trots att det gått 2 år sedan han togs bort.
 


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Inget bra på att ha semester..

Ja, alltså jag är inget bra på att ha semester... Idag har jag haft yttligare en lektion för en söt ponnytjej som kom hem vid lunch och trimmade lite med sin fina ponny, den blev superfin efter lite lösgörande arbete med mycket övergångar, tempoväxlingar och lite långa skänkelvikningar :)

 Choffsen har jobbat på lina och fick trava lite bommar och gick ut på en liten promenad efteråt, det är så skönt för honom med sånna här dagar, eller rättare sagt, det är skönt för MIG i morgon när vi ska rida att han fått ur sig den värsta energin så det slipper bära av i fullt sken genom hela ridhuset eftersom han vilade igår. Han är en arbetsmyra som älskar att jobba och alltid är superambitiös, men dagen efter han har vilat så står det alltid longering på schemat för att han ska få sprattla loss.

I morgon blir det stallet som vanligt, därefter iväg på en liten utflykt och sen hem igen. 
Återkommer med detta :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Onsdag

Godagens!
"Semester" står på mitt schema just nu, men arbetsnarkoman som man är så är det svårt att hitta lugnet😄 igår red jag lite på morgonen, åkte hem, åt en snabb lunch, tillbaka till stallet och kom inte hem förrän 20 tiden.
Samma sak idag, en liten tur ut på vägen på Choffsen på morgonen, badade och snyggade till honom och fixade stallet.
Just nu "frukost" eftersom jag inte kan äta så tidigt på morgonen innan jag åker till stallet, och kl 11 ska jag ha en liten lektion för en av mina goa ponnytjejer innan jag ska åka hem en sväng och vara lite social med min sambo 😄

Den gångs helgen var jag nere med tre ponnytjejer som red SM, supermysig och väldigt varm helg! Tjejerna och deras ponnyer skötte sig helt suveränt! Lossan och Misse tog SM brons i kat B, Lova nådde årets mål att ta sig till SM final och slutade där 5a i kat C2med en 2a placering i kürfinalen, och Sara slutade på en fin 5e placering i kat D2 😃 Grymt bra!!

Nu är det lite ledigt denna veckan, på söndag så åker jag norrut till Rättvik för en veckas "häst-fri" semester... Tror Linus iallafall..
Nåja, vi får väl se hur de blir med den saken 😉