Torsdag

Full rulle som vanligt!
Idag har jag trimmat Choffsen och Filippa på morgonen innan stalljobb, dom var båda lite trötta idag så det blev inget jättehårt jobb, lite lösgörande och sen en sväng ut på vägen.
Nu efter lunch kommer en elev, Erika, till mig och ska ta en lektion på Ante och rida en sväng på Morris, det är väldigt sällan jag sätter upp någon på mina hästar, speciellt inte Ante som är lite "speciell"...  Erika hoppade faktiskt ante förra veckan och det gick kanon, hon är så himla duktig!
Efter att vi har ridit så är det dags för träningar igen, idag ska jag till Brätte och ha ett par elever.
 


Återförsäljare till nytt foder

Idag anlände en pall med yttligare ett fodermärke som vi ska vara återförsäljare till, nämligen Dodson & Horrell från Broogarden!
Under tiden jag arbetade hos Andreas i Danmark så fodrade vi alla hästar med detta och jag fick väldigt bra resultat på mina hästar som blev väldigt fina i kroppen, blanka pälsar, musklade sig riktigt bra och var helt underbara att rida. Därför känns det otroligt kul att nu ha blivit återförsäljare till detta fodret så fler kan prova runt omkring här, och det bästa av allt är att det finns ett brett sortiment så det finns något till alla hästar!
 
Här kan du läsa mer om de fodersorter som finns:
http://www.brogaarden.eu/Foder.848.aspx#.VrHlPv_2aUk 
 
 
 
 

Onsdag

Vilken dag alltså.. Uppe med tuppen som vanligt, red Ante och Choffsen, tog ut hästarna, fixade stallet, hämtade ett paket innehållandes en ny burk med ledmedel till Ante och morris och käkade en macka i farten, hem igen och hade en lektion, fixade det sista i stallet, det nya fodret anlände (inlägg kommer om detta), och nu har jag precis käkat lunch och ska strax ut i det fina vädret igen.
 
Jag tänkte fixa en liten tävling här på bloggen där du som läsare kan vinna ett paket med produkter från K9 till ett samlat värde av över 700kr, kul va? :)
Återkommer om detta.
 
Dags att sätta fart igen.
 
Tjing!