Full fart från morgon till kväll

Ja, i natt blev det av olika anledningar inte mycket till sömn vill jag lova, sista gången jag tittade på klockan var den strax efter 03, och min klocka ringde kl 06.... Hur som, upp och red choffsen ett pass som nog var lika trött. Idag fokuserade vi mest på övergångar, lite skänkelvikningar och tempoväxlingar, och han kändes "som vanligt" med på noterna och väldigt mjuk från start.
 
När stallet var klart åkte jag och Johanna på roadtrip ner till de Halländska skogarna, först ett stopp på Svensk Ridsport där jag spanade in ett par snajsiga stövlar, får fortsätta suga lite på den.. Hade velat ha ett par snygga "hemma-stövlar".
Därefter vidare ner till Gekås, inhandlade ett nytt "äta-upp" fleecetäcke till Choffsen (han strimlar alla täcken han får, trots haklappen på under hakan...) , behöver ju ha något framöver när han är duschad och då duger de riktigt billiga fleecetäckena att offra till honom ;)
 Annars köpte jag inte så mycket hästrelaterat, en trimkniv och hästgodis också, annars bara prylar till mig.
 
Har börjat kika lite på nya stigbyglar, känner mig inte helt safe med de vanliga hela, en olycka händer så himla lätt, så jag har börjat luska lite i nya stigbyglar med säkerhetstänk. 
Valet står just nu mellan SafeStyle eller Tech Stirrups Venice. 
Hade det inte varit för att SafeStyle hade så brutalt smal fotplatta så hade valet varit solklart, Tech Stirrupsen är både snygga, bred fotplatta som gör foten stabil och bra stöd, men galet dyra! Nästan 2600kr för ett par stigbyglar känns lite för saftigt.. Men å andra sidan, säkerhet om något ska väl få kosta.. Får filura även där.. 
 
Ni som har säkerhetsstigbyglar, vad har ni?
 
 
 
 

Kommentera här: