Pappersjobb

 Vilken seg dag alltså, idag är det mkt pappersjobb som behöver fixas med, faktura förberedelser, lektionstider, foderbeställning osv. Det rullar på!!
Känner mig fortfarande lite seg i kolan efter helgen, har nog varit lite mycket det sista tror jag..
 
Hur som helst så är det så himla roligt att planera och jag har mycket kul planerat framöver, jag ska iväg och ha lektioner på ett nytt ställe nästa helg, ska på en tränarutbildning, sista helgen i oktober har jag helgkurs här hemma, i november ska jag och någon av hästarna iväg för ett par dagars intensivträning och massor med annat skoj med mina egna hästar som jag inte riktigt vill avslöja ännu... Är så kul att ha så många fina hästar i full gång just nu, i vinter blir det riktig hårdträning inför nästa års tävlingssäsong ;)
 
Kan inte bli bättre än två tummar upp ;)
 
 

Måndag

I helgen har Anders varit här hos oss igen och haft träning, alla mina hästar har varit med denna gången och kändes riktigt fina och vi fick bra hjälp. 
På söndagen fick jag och Ante lite markarbetes-träning och fick hoppa lite studs och bommar. 
Kanonkul och nyttigt!
Idag är jag verkligen helt slut i kroppen, känns att varenda muskel är använd i helgen 😄😄
I eftermiddag och kväll väntar lektioner på Nuntorp, ska bli kul å trimma lite elever igen.

Ante från i lördags

Morris i lördagsMåndag

Känns som om det bara är måndag och fredag!
Som vanligt full rulle, ridit lite grann och ska longera två hästar nu efter lunch innan lektionerna börjar kl 15.30 och håller på fram tills 21.
I helgen kommer danske Anders hit till oss för att ha träningar, ska bli så kul! Denna gången ska alla mina hästar vara med, Morris får gå ett "lagom" pass eftersom han inte helt och hållet är i full gång, men de andra får allt jobba ;) Så i och med att han kommer måste jag fixa med lite träningstider inför helgen, alla önskemål om tider försöka fixas och mina egna tider måste stämma så jag hinner mellan hästarna.
 
Lite kort om dagen, dags å sätta fart.
 
Tjing!